Yrittäjätarina 

Olen Nina Varjas ja työskennellyt koko työurani HR-tehtävien parissa. Työkokemusta olen kerryttänyt yli 20 vuoden ajan vastuullisissa ja monipuolisissa henkilöstötehtävissä.

LinkedIn-profiili
  • Asiakastoimeksiantoja olen toteuttanut mm. it-alan yrityksissä, kaupan alalla, energiateollisuudessa ja metsäteollisuudessa.
  • Olen toiminut työsuhteessa seuraavissa yrityksissä: Vaisala Oyj, Sonera Oyj, Solagem Oy, Sentera Oyj, Mirasys Oy, HR4 Solutions Oy.
  • Vuodesta 2000 alkaen olen toiminut kokonaisvastuullisissa HR-tehtävissä henkilöstöpäällikkönä ja -johtajana.
  • Opintoni olen suorittanut Helsingin kauppakorkeakoulussa, josta valmistuin kauppatieteiden maisteriksi vuonna 1995. Suuntautumisalueet opinnoissani olivat organisaatiot ja johtaminen sekä organisaatiopsykologia ja oikeustiede.

Tammikuussa 2013 perustin Human Sense Oy:n. Vaikka kyseessä on yhden henkilön yritys, niin käytän toimintaa kuvaavissa teksteissä kuitenkin "me"-muotoa. Uskon vahvasti yhdessä tekemisen voimaan sekä asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Human Sensen toiminta perustuu luottamukselliseen ja joustavaan yhteistyöhön. Palveluasenteemme ja vahva sitoutuminen kaikkiin toimeksiantoihin näkyvät jokapäiväisessä työssämme. Toimeksiannot hoidamme määrätietoisesti ja jämäkällä otteella rutiinitehtäviäkään vierastamatta.

Lähtökohtia työmme tekemiseen ovat tuloksellisuus, asiakaslähtöisyys, käytännönläheisyys ja kehittämishakuisuus. Toimintaamme ohjaavat jokaisen henkilön arvostaminen sekä empaattisuus. Hoidamme tehtävät positiivisella asenteella ja pilke silmäkulmassa. Lupauksista pidämme ehdottomasti kiinni.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tulen mielelläni esittäytymään ja kertomaan palvelutarjonnastamme.